✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

13 August 2011

- The End | Giveaway Zetty Selamat -

Assalamualaikum wbt semua ! Selamat Malam ZS ucapkan !


✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  da totop !!! Hep hep ! Tak leh masok lagik oke !


Ape? Ada Yang tertinggal citer hangat neh? Oke. Korang bole jengah :-


Mesti sume tak sabar kan nak tau sape pemenang ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  !? Ahaks ! Rileks oke ! ZS nak update nama peserta dulu sehingga malam neh jam 12.00 tengah malam ! Sori la terlambat update . Tadik g tengok muvi Koboi VS Ali ! Hahaha!



Setelah di umumkan tarikh totop ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  neh, berikut ialah senarai peserta yang join sehingga hari semalam. Check it out !!!



--------------------------------------

Sehingga 23 Julai 2011 - 12.00 malam

  1. Fariza
  2. ✿ cikcimi
  3. abazilah
  4. Kongsi Gelak
  5. Cik Rose Cute
  6. Shera Haifa
  7. zuhanismohamed
  8. nanakimie
  9. ainie yusof
  10. Nurulchumel
  11. tiefazatie
  12. cik miefaa'
  13. *syunathegadis*
  14. Cik Bunny
  15. cik kema
  16. Cik Purple Pinkypuff
  17. Nida
  18. Fadzillah Kamarudin
  19. cekodok
  20. ctie anis
  21. "Aku"...Nurul Azreen
  22. umiliza989
  23. zaikulim
  24. L-mi Redzz
  25. sorfiena
  26. miszTERRA_SF
  27. syida syidah
  28. نور افيره

--------------------------------------

Sehingga 6 Ogos 2011 - 9.00 malam

29.    ~naddy~
30.   fieda
31.   fadwa daud
32.   Nana
33.   asiah_najihah
34.   Are-Gya
35.   SyUhAdA
36.   kaseh suchi
37.   YaNNa
38.   AkmaFaizal
39.   ♥ Syaz
40.   lizawati
41.   **Nora**
42.   fiezahkecik
43.   Cute MuM
44.   Nur Syahida
45.   aNiM
46.   N A T A S Y A
47.   Cempaka Kuning
48.   nenot
49.   haiza aryani ilyas
50.   Golden Rose
51.   FarhanahAdzlan
52.   fideila
53.   eB ezrin
54.   DuNia KeBaHaGiaaNKu.......
55.   Miss Rara
56.   Qienah
57.   Mama Syima
58.   nurul nabila bt medan
59.  ibu balqis



--------------------------------------

Sehingga 12 Ogos 2011 - 12.00 tengahmalam



60.   QUEENPINK
61.   mrs. IF
62.   ckin life
63.   alia zainol
64.   Lina Liew
65.   vanillagirls
66.   bitter & sweet
67.   Mama Ishazah



Hooyeah !! Itu dia 67 orang peserta ! Ramai gile kot ! Siyesly ZS terharu biruUuUuu !!! So, disini ZS nak mengisytiharkan bahawasanya ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  ini telah DI TUTUP dan DI TAMATKAN ! Dan sukacitanya disini ZS nak engatkan :-


Bahawasanya pemenang akan di cabot nyawa undi secara random.org? No! Secara sape paling banyak komen? No! Secara pilihanraya? No! Secara manual ye anak - anak. Barulah KLASIK!! Hahaha!




Nak tepek hadiah sekali lagik bagi sume orang hengat !



Hadiahnya ?
1x keychain Cupcake
1x HP Strap Love
1x Big Love Felt (half a4) - max 5huruf


Amacam? Besh tak? Nama pom GA, haruslah sorang je yang terpilih, TETAPI, kalau mood ZS baek pada waktu tu & korang pandai bodek, ZS mungkin akan tambah hadiah lagik. Hikhik. Ape hadiahnye? Eh eh, ntah? Lalalalaaa~



Jadik, korang tunggu keputusannya esok ye selepas ZS balek dari library ! Selamat Berpuasa ! Jangan lupe baca Niat oke ! Tidur kasik lena, jangan gundah gulana ! Ahaks ! Selamat malam semua !!


2 peminat tegar:

Fariza said... ;

hik3. x sabar tau.

mrs.IF said... ;

ble dpt tau ney...xctednya nk tau..hehe