✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

06 August 2011

- Peserta Giveaway Zetty Selamat | Update! -

Assalamualaikum wbt !


Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua! Berbuka ape hari ne korang? Setelah sekian lama GA neh berjalan, dah ramai giler yang join! Thanks sangat - sangat kepada yang join  ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  ZS ne. Seriously, ZS teramatlah terharu kuasa kuda ! 


Last update adalah setakat 23 Julai 2011. Setelah 14 hari dari tarikh ne, ZS dapati dari 28 ribu org, da jadik 59 ribu org yang join ! Thankssssss lagik!!! So, malam ne, ZS akan hapdet senarai peserta yang join ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  ne! 


**klik untuk tumbesaran. - (61 komen - 2 komen manja = 59 peminat tegar!)**


Check it out !

--------------------------------------

Sehingga 23 Julai 2011 - 12.00 malam

  1. Fariza
  2. ✿ cikcimi
  3. abazilah
  4. Kongsi Gelak
  5. Cik Rose Cute
  6. Shera Haifa
  7. zuhanismohamed
  8. nanakimie
  9. ainie yusof
  10. Nurulchumel
  11. tiefazatie
  12. cik miefaa'
  13. *syunathegadis*
  14. Cik Bunny
  15. cik kema
  16. Cik Purple Pinkypuff
  17. Nida
  18. Fadzillah Kamarudin
  19. cekodok
  20. ctie anis
  21. "Aku"...Nurul Azreen
  22. umiliza989
  23. zaikulim
  24. L-mi Redzz
  25. sorfiena
  26. miszTERRA_SF
  27. syida syidah
  28. نور افيره

--------------------------------------

Sehingga 6 Ogos 2011 - 9.00 malam

29.    ~naddy~
30.   fieda
31.   fadwa daud
32.   Nana
33.   asiah_najihah
34.   Are-Gya
35.   SyUhAdA
36.   kaseh suchi
37.   YaNNa
38.   AkmaFaizal
39.   ♥ Syaz
40.   lizawati
41.   **Nora**
42.   fiezahkecik
43.   Cute MuM
44.   Nur Syahida
45.   aNiM
46.   N A T A S Y A
47.   Cempaka Kuning
48.   nenot
49.   haiza aryani ilyas
50.   Golden Rose
51.   FarhanahAdzlan
52.   fideila
53.   eB ezrin
54.   DuNia KeBaHaGiaaNKu.......
55.   Miss Rara
56.   Qienah
57.   Mama Syima
58.   nurul nabila bt medan
59.  ibu balqis



Jadiknye, ZS rase nak tutup ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  neh dalam masa seminggu lagik la, sebelom ZS ada kelas seterusnya. Cute bunny
Tarikh muktamad ZS akan bagitau dalam entry seterusnya! Sape - sape yang blom join tuh, rugi wok ! Bek korang join cepat. Mana taw, rejeki korang menang n mana taw time tuh mood ZS amatlah baek, ZS tambah hadiah untuk pemenang kedua ke, ketiga ke, keempat puloh lapan ke.

Onigiris rice ballsOnigiris rice ballsOnigiris rice ballsOnigiris rice ballsOnigiris rice balls


Ouh ye, sebelom ZS terlupe, ZS ingatkan sekali lagik bahawasanya pemenang akan di cabot nyawa undi secara random.org? No! Secara sape paling banyak komen? No! Secara pilihanraya? No! Secara manual ye anak - anak. Barulah KLASIK!! Hahaha!

Kepada korang - korang yang gagah semua, jangan lupe cek nama n url korang, sama ke, tercicir ke, nama sabariah termasuk url tipah ke. And sape yang join tu jangan lupe tinggalkan url oke?! Selamat berjuang!! 




Bye!

6 peminat tegar:

Nurulchumel said... ;

cik xett, sila bg saya menang!

Zetty Selamat said... ;

nurul,

ngahahaha!!! watkan assignment cepat! ade 5 neh! lalalalaaa~

Are-Gya said... ;

nme sye termasuk dlm url admin laaaa hahahahahahahah

Zetty Selamat said... ;

Are-Gya -

Peserta yg memainkan admin akan dikenakan tindakan tatatertib !

tiefazatie said... ;

moga ada rezek ifa..=)

N A T A S Y A ツ said... ;

ade saya :DD

terima kasih ye kak ^_^