✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

30 July 2010

- Price List -

100% handmade!
Berikut ialah harga yang ditetapkan :

***********************************

 Bunga Penanggah (brooch pin) :
RM 2.00 (tanpa duit kipas)

 Sepit Rambut (aligator clip) :
RM3.00

 Love Ornament :
RM 3.50

 Keychain + bell :
RM3.50
(max 5 huruf)

 HP Strap + bell :
RM 3.50
(max 5 huruf)

 Car Charm @ Big Love Felt (size : half A4) :
RM 5.00
( max 5 huruf )

 Love Pillow A4 Size :
RM 15.00
( max 12 huruf )

 Love Pillow A3 Size :
RM 22.00
( max 17 huruf )

 Purse with zip :
RM 5.00
( max 5 huruf )

 HP Pouch with zip @ velcro :
RM 6.00
( max 5 huruf )

 Pouch :
RM 10.00
( max 7 huruf )

* semua item di atas tertakluk kepada design basic sahaja. penambahan harga akan dikenakan jika ada perubahan design. design akan di deraf dahulu. setelah design dan harga telah dipersetujui, anda haruslah membayar dahulu. *

"BAYAR DAHULU, BARU JAHIT."

Terima kasih! ;)

29 July 2010

- Are-Gya's Engagement Door Gift -

Hey Hey Hey!!
Door Gift untuk Are-Gya.
Dibuat khas neh.
Sempena nak promote kemunculan blog kacak neh dan segala bagai felt yang di jahet dengan tawaduknya oleh Zetty Selamat!
Dan juga sebagai tanda kemaafan sebab tak pat datang majlis pertunangan beliau pada 31 Julai neh.
Sori darl!
Ada class~
T___T

My Baby Big Love Felt Is Ready To Go To KL!~
Seap di packing,,,
ouh, rase sayang mahu melepaskan dikau~

Tata My Big Love Felt~


Big Love Felt.
Big Love Felt diperbuat dari felt jenis lembut.
Buleh gantung kat mane mane korang suke.
Muahaha!

- 2nd trial : mini purse -

Hye!
Neh my 2nd trial.
Mini purse or pouch.
Kalau nak letak duit kertas, kena lipat dua duitnya.

Buat ni sebab nak amek hati kawan sebab bayar duit dia lambat!
Hahahaa!!
Sori ye Kak Nor!!
>.<

Warna : Biru

- 1st Trial : Love & Flower -

Hye!
Nak tunjuk felt craft bunga bunga & love love.
Bunga bunga centa giteww!
Nama pom 1st trial kan.
I neh bukannye reti sangat nak wat cantek cantek bagai.
Al-maklumla,
Budak cumel baru blaja.
Hak hak hak!!

ini adalah contoh budak cumel love felt hp strap.
hehee, kale mcm baju plaks.

28 July 2010

- Order Form -

Anda perlu membuat bayaran dalam tempoh 3hari.
Jika lebih dari 3hari, order anda akan automatik terbatal.
Sebarang pertanyaan, sila emel kepada kami di :
zettyselamat@gmail.com atau SMS kami di : 012 2454321
Apabila bayaran telah dibuat, anda perlulah emelkan bukti bayaran.

Contoh :-

1. Jika menggunakan online banking, sila print screen dan emelkan kepada kami gambar tersebut. Tunggu pengesahan dibuat dan kami akan balas emel anda. (Sila check spam box jika masih belum menerima maklumbalas)


2. Jika menggunakan transfer fund, sila scan atau ambil gambar resit tersebut dan emelkan kepada kami. Tunggu sehingga pengesahan dibuat dan kami akan balas emel anda.


Full Name:

Email Address:

Sila isi alamat dengan lengkap beserta NEGERI bagi memudahkan pihak kami menentukan harga pos. Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya parcel dikembalikan kepada pihak kami disebabkan alamat yang diberikan tidak lengkap.
Postage Address :

Tel. No :


List Order : [i.e : Keychain (Love) - 1pcs]
Love Pillow :
-size A4
-color = blue


Payment Method :

Maybank
Bank Rakyat

Postage Option :

Poslaju
C.O.D



Form provided by Freedback.