✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

24 July 2011

- Peserta Giveaway Zetty Selamat -

Assalamualaikum wbt.


Ape kabar sume? Sehat tak? ZS kureng sehat sebab emosi terganggu! Tapi itew sume bukan penghalang GA ini berjalan lancar! Muahahah!! Malam neh ZS nak tepek senarai peserta ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011] 


-----------------------

Sehingga 23 Julai 2011 - 12.00 malam

  1. Fariza
  2. ✿ cikcimi
  3. abazilah
  4. Kongsi Gelak
  5. Cik Rose Cute
  6. Shera Haifa
  7. zuhanismohamed
  8. nanakimie
  9. ainie yusof
  10. Nurulchumel
  11. tiefazatie
  12. cik miefaa'
  13. *syunathegadis*
  14. Cik Bunny
  15. cik kema
  16. Cik Purple Pinkypuff
  17. Nida
  18. Fadzillah Kamarudin
  19. cekodok
  20. ctie anis
  21. "Aku"...Nurul Azreen
  22. umiliza989
  23. zaikulim
  24. L-mi Redzz
  25. sorfiena
  26. miszTERRA_SF
  27. syida syidah
  28. نور افيره



Ouh okeh! Suda 2ribu 80 orang! Hahaha! Alhamdulillah. Menggalakkan jugak neh. Auuww! Maluu tau mak. Mak teruja sangat!! Mana taknye, ramai yang join! Tenkiu beli de muchhhh!!!! Mak harap, ramai lagik yang join! Yihhaaaa!!!



-- sila open in a new tab untuk tumbesaran --


Ouh ye, lupe ZS nak bagitaw kalian sume, pemenang akan di cabot nyawa undi secara random.org? No! Secara sape paling banyak komen? No! Secara pilihanraya? No! Secara manual ye anak - anak. Barulah KLASIK!! Hahaha!




Okela, ZS mau blogwalking then tido! Pagi nanti mahu ke SENTUL! btw, thanks pada sume yang join kontes ZS. Sila cek nama n url, mana tau tertinggal, terpeleot link pergi ke web porno ke. Hahahah! Dadaaa!~


19 July 2011

- Order ? -


Assalamualaikum wbt.

Hye sume! Sehat tak? ZS sehat Alhamdulillah, cume bz banyak sket sekarang sebab kena menanggung hingga menunggang keje orang beranak selama 3 bulan dengan 3 bos yang berbeza! Oohemmgeee!!! ZS tasuke taw! Sume tergendala.


Sean Cimi.

Order beliau da berkurun kat dalam
kotak teww. Sori sayang. (arghh! seploh juta kali sayang, seap tak jugak!) . sebenarnya Cimi, kite tak puas hati dengan Monstah tuh! Tah kenapa tah. Rasa tak mengghairahkan. Bile yang membuatnye tuh tak dapat feel mengghairahkan, nanti si penerima mesti akan merasa perkara yang sama. Ouh takmo cenggiteww!~


Dalam sume order, monstah lah yang paling complicated bagi kite. Sebab perasaan ghairah tuh takde. Ala Cimi, sowi ea, Sowi sangat sangat! Nak wat cantek cantek untuk Cimi...

(Dalam hati Cimi berkata : "Seploh juta kali bagi alasan, seap tak jugak! Cancel kang padan muke!")

Mungkin itula perasaan Cimi dan adik beliau sekarang. Hahahaha!

Eh, termerepek plaks. Rasanya ZS akan meneruskan jugak idea nak wat GA neh. Ngahahah! So, tunggu!