✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

23 August 2011

- Hadiah | ✿✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011] ✿✿ -

Assalamualaikum wbt.

Hye semua ! Apa khabar ! ZS harap semua sihat sentiasa ! Kepada pemenang ✿✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011] ✿✿ hari tu, ZS mintak maaf banyak - banyak - super duper banyak sebab masih belom lagi hantar hadiah sebab ke-bz-an melanda yang teramat sangat termasok assignment melimpah ruah, keje melambak puaka ! Ouh sori sangat - sangat !! 

ZS cube gak untuk hantar minggu ne ! 
Sori semua ! ZS nak kamu - kamu - kamu semua dapat melaram pada hari raya nanti !!

SOrry sangat - sangat - sangat super duper sorry !!


14 August 2011

- And The Winner Is | Giveaway Zetty Selamat -

Assalamualaikum wbt !


Firstly, ZS nak mintak maaf sangat sangat SANGAT sebab terlambat dari waktu sampai ade yang da komen bilak mau ngomong pemenangnye. Huhuhu ! Sorry sangat sangat SANGAT !! ZS hari neh di ajak oleh ibu ke luar daerah . ZS baru pulang ke rumah dan teros gosok baju keje ayah n teros on lappy n teros cabot undi tanpa mandi ! Hey ! Busok da neh taw ! Kambenk pom wangi !


Tapi takpe, disebabkan kelewatan ZS neh, ZS ketepikan mandi mandi tuh semua ! So, ZS da cabot undi. 

senarai nama u oll


Mood ZS baek sebab senin neh dapat bonus ! Ahaks ! So, ZS cabot LIMA UNDI. Kau nampak tak aku boldkan tuh, LIMA UNDI mengikut kaler kertas giteww ! 

LIMA INSAN TERPILIH


TETAPI ! Pemenang kedua sampe kelima tuh, ZS takkan bagi hadiah sama ye anak anak . ZS akan bagi purse coin untuk u ol ! Oke tak ? Tanak sudah ! Buwekk !

sesi menulis

Insan terpilih pertama ialah :-



Insan terpilih Kedua pula :-



Insan terpilih ketiga lah :-



Insan terpilih keempat pulak :-



Insan terpilih terakhir :-



** sila abaikan model tak mandi tuh! **


TAHNIAH oke kepada yang terpilih ! Kepada yang tak berjaya, saya mintak ampun banyak banyak. Jangan serik kalau saya wat GA lagik, jangan tak join. Thanks kepada yang bagi sapot . Thanks jugak sebab sudi menunggu. Thanks sangat sangat  kepada SEMUA !


Kepada INSAN TERPILIH 5 KETOL neh, jangan lupe emelkan nama penuh, alamat nak pos hadiah , no. telepon ke zettyselamat@gmail.com. Kau lambat, aku bagi jiran aku ! Muahaha!! ( sendiri lambat takpe, orang len lambat tabole oke! Wahkakaka!!  ** intonasi kejam ** )


13 August 2011

- The End | Giveaway Zetty Selamat -

Assalamualaikum wbt semua ! Selamat Malam ZS ucapkan !


✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  da totop !!! Hep hep ! Tak leh masok lagik oke !


Ape? Ada Yang tertinggal citer hangat neh? Oke. Korang bole jengah :-


Mesti sume tak sabar kan nak tau sape pemenang ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  !? Ahaks ! Rileks oke ! ZS nak update nama peserta dulu sehingga malam neh jam 12.00 tengah malam ! Sori la terlambat update . Tadik g tengok muvi Koboi VS Ali ! Hahaha!



Setelah di umumkan tarikh totop ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  neh, berikut ialah senarai peserta yang join sehingga hari semalam. Check it out !!!



--------------------------------------

Sehingga 23 Julai 2011 - 12.00 malam

  1. Fariza
  2. ✿ cikcimi
  3. abazilah
  4. Kongsi Gelak
  5. Cik Rose Cute
  6. Shera Haifa
  7. zuhanismohamed
  8. nanakimie
  9. ainie yusof
  10. Nurulchumel
  11. tiefazatie
  12. cik miefaa'
  13. *syunathegadis*
  14. Cik Bunny
  15. cik kema
  16. Cik Purple Pinkypuff
  17. Nida
  18. Fadzillah Kamarudin
  19. cekodok
  20. ctie anis
  21. "Aku"...Nurul Azreen
  22. umiliza989
  23. zaikulim
  24. L-mi Redzz
  25. sorfiena
  26. miszTERRA_SF
  27. syida syidah
  28. نور افيره

--------------------------------------

Sehingga 6 Ogos 2011 - 9.00 malam

29.    ~naddy~
30.   fieda
31.   fadwa daud
32.   Nana
33.   asiah_najihah
34.   Are-Gya
35.   SyUhAdA
36.   kaseh suchi
37.   YaNNa
38.   AkmaFaizal
39.   ♥ Syaz
40.   lizawati
41.   **Nora**
42.   fiezahkecik
43.   Cute MuM
44.   Nur Syahida
45.   aNiM
46.   N A T A S Y A
47.   Cempaka Kuning
48.   nenot
49.   haiza aryani ilyas
50.   Golden Rose
51.   FarhanahAdzlan
52.   fideila
53.   eB ezrin
54.   DuNia KeBaHaGiaaNKu.......
55.   Miss Rara
56.   Qienah
57.   Mama Syima
58.   nurul nabila bt medan
59.  ibu balqis



--------------------------------------

Sehingga 12 Ogos 2011 - 12.00 tengahmalam



60.   QUEENPINK
61.   mrs. IF
62.   ckin life
63.   alia zainol
64.   Lina Liew
65.   vanillagirls
66.   bitter & sweet
67.   Mama Ishazah



Hooyeah !! Itu dia 67 orang peserta ! Ramai gile kot ! Siyesly ZS terharu biruUuUuu !!! So, disini ZS nak mengisytiharkan bahawasanya ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  ini telah DI TUTUP dan DI TAMATKAN ! Dan sukacitanya disini ZS nak engatkan :-


Bahawasanya pemenang akan di cabot nyawa undi secara random.org? No! Secara sape paling banyak komen? No! Secara pilihanraya? No! Secara manual ye anak - anak. Barulah KLASIK!! Hahaha!




Nak tepek hadiah sekali lagik bagi sume orang hengat !



Hadiahnya ?
1x keychain Cupcake
1x HP Strap Love
1x Big Love Felt (half a4) - max 5huruf


Amacam? Besh tak? Nama pom GA, haruslah sorang je yang terpilih, TETAPI, kalau mood ZS baek pada waktu tu & korang pandai bodek, ZS mungkin akan tambah hadiah lagik. Hikhik. Ape hadiahnye? Eh eh, ntah? Lalalalaaa~



Jadik, korang tunggu keputusannya esok ye selepas ZS balek dari library ! Selamat Berpuasa ! Jangan lupe baca Niat oke ! Tidur kasik lena, jangan gundah gulana ! Ahaks ! Selamat malam semua !!


12 August 2011

- Giveaway Zetty Selamat -

** update!! STICKY NOTE sampai habes kontes! please scroll down, tenkiu! **

Assalamualaikum wbt.

Hye korang. ZS telah decide bersama teddy bear teddy bear di kamar untuk membuat GIVEAWAY ZETTY SELAMAT! Wuuhuuu! Sangat la teruja hendaknya! (ouh sangatla gedix!)


Syarat - syaratnye senang macam makan KFC. Cume perlu buat perkara di bawah neh :-


Nombor 1 -

Kena buat satu entry ringkas, padat, hebat, kacak, anggun bagai. Tak payah la nak berjela-jela macam kain langsuir. Korang nak copy - paste entry neh pom takpe. Ape ade hal. Tapi tajuk dia adalah :-

Nombor 2 -

Letakkan banner ni kat entry korang & sidebar korang.

 

Nombor 3 -

Nak tag atau tidak, terpulang pada korang, ZS takesa langsung okeh!


Tarikh tutup ?
Ouh mebi 2minggu dari sekarang, kalau rajen 3 minggu dari sekarang, kalau malas, sebulan dari sekarang!


Hadiahnya ?
1x keychain Cupcake
1x HP Strap Love
1x Big Love Felt (half a4) - max 5huruf


Amacam? Besh tak? Nama pom GA, haruslah sorang je yang terpilih, TETAPI, kalau mood ZS baek pada waktu tu & korang pandai bodek, ZS mungkin akan tambah hadiah lagik. Hikhik. Ape hadiahnye? Eh eh, ntah?

Lalalalaaa~

** jangan lupe tinggalkan komen bile da join supaya senang ZS nak skodeng! **
** menjadi follower atau tidak, tiada paksaan! >.< **

07 August 2011

- Tarikh Tamat | Giveaway Zetty Selamat -


Assalamualaikum wbt.


Hye semua! Sehat tak korang hari ne? Hari neh ZS akan mengumumkan tarikh tamat ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  neh!
Sambutan yang menggalakkan amat mengharu - birukan ZS. Siyesly teruja n rasa tak saba nak wat GA kedua! *ouh gediknye!*


Setelah di pikirin sedalam lautan ungka, akhirnya ZS naked nekad untuk mengambil tarikh ini sebagai tarikh tamat ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  !



Tarikh tamat adalah pada :

12 Ogos 2011 hari Jumaat bersamaan 12 Ramadhan pada Jam 12.00 malam waktu Malaysia !


Muktamad!
Sebarang pertanyaan tidak di layan! *auuwww, kereknye!*


Manakala pemenang pula akan di umumkan pada :


13 Ogos 2011 hari Sabtu bersamaan 13 Ramadhan pada Jam tataw lagik. Tunggu ZS balek library oke!



Imbas kembali kenangan kite di atas Gunung Jerai, pemenang bertuah yang dah mandi bawah jambatan 7 hari 7 malam tuh akan mendapat :-


1x keychain Cupcake
1x HP Strap Love
1x Big Love Felt (half a4) - max 5huruf

Hadiah tambahan kemungkinan besaw ado. Hahahaha!!


Okela, ZS nak wat assignment yang melambak neh! Korang nak tolong tak buatkan? ZS bagi korang hadiah lebeh. Mahu? Mahu tak ? Mahu la! Neh nak rasuah ne! Grrr!


Ape Pon Tak Bole!


06 August 2011

- Peserta Giveaway Zetty Selamat | Update! -

Assalamualaikum wbt !


Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua! Berbuka ape hari ne korang? Setelah sekian lama GA neh berjalan, dah ramai giler yang join! Thanks sangat - sangat kepada yang join  ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  ZS ne. Seriously, ZS teramatlah terharu kuasa kuda ! 


Last update adalah setakat 23 Julai 2011. Setelah 14 hari dari tarikh ne, ZS dapati dari 28 ribu org, da jadik 59 ribu org yang join ! Thankssssss lagik!!! So, malam ne, ZS akan hapdet senarai peserta yang join ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  ne! 


**klik untuk tumbesaran. - (61 komen - 2 komen manja = 59 peminat tegar!)**


Check it out !

--------------------------------------

Sehingga 23 Julai 2011 - 12.00 malam

  1. Fariza
  2. ✿ cikcimi
  3. abazilah
  4. Kongsi Gelak
  5. Cik Rose Cute
  6. Shera Haifa
  7. zuhanismohamed
  8. nanakimie
  9. ainie yusof
  10. Nurulchumel
  11. tiefazatie
  12. cik miefaa'
  13. *syunathegadis*
  14. Cik Bunny
  15. cik kema
  16. Cik Purple Pinkypuff
  17. Nida
  18. Fadzillah Kamarudin
  19. cekodok
  20. ctie anis
  21. "Aku"...Nurul Azreen
  22. umiliza989
  23. zaikulim
  24. L-mi Redzz
  25. sorfiena
  26. miszTERRA_SF
  27. syida syidah
  28. نور افيره

--------------------------------------

Sehingga 6 Ogos 2011 - 9.00 malam

29.    ~naddy~
30.   fieda
31.   fadwa daud
32.   Nana
33.   asiah_najihah
34.   Are-Gya
35.   SyUhAdA
36.   kaseh suchi
37.   YaNNa
38.   AkmaFaizal
39.   ♥ Syaz
40.   lizawati
41.   **Nora**
42.   fiezahkecik
43.   Cute MuM
44.   Nur Syahida
45.   aNiM
46.   N A T A S Y A
47.   Cempaka Kuning
48.   nenot
49.   haiza aryani ilyas
50.   Golden Rose
51.   FarhanahAdzlan
52.   fideila
53.   eB ezrin
54.   DuNia KeBaHaGiaaNKu.......
55.   Miss Rara
56.   Qienah
57.   Mama Syima
58.   nurul nabila bt medan
59.  ibu balqis



Jadiknye, ZS rase nak tutup ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011]  neh dalam masa seminggu lagik la, sebelom ZS ada kelas seterusnya. Cute bunny
Tarikh muktamad ZS akan bagitau dalam entry seterusnya! Sape - sape yang blom join tuh, rugi wok ! Bek korang join cepat. Mana taw, rejeki korang menang n mana taw time tuh mood ZS amatlah baek, ZS tambah hadiah untuk pemenang kedua ke, ketiga ke, keempat puloh lapan ke.

Onigiris rice ballsOnigiris rice ballsOnigiris rice ballsOnigiris rice ballsOnigiris rice balls


Ouh ye, sebelom ZS terlupe, ZS ingatkan sekali lagik bahawasanya pemenang akan di cabot nyawa undi secara random.org? No! Secara sape paling banyak komen? No! Secara pilihanraya? No! Secara manual ye anak - anak. Barulah KLASIK!! Hahaha!

Kepada korang - korang yang gagah semua, jangan lupe cek nama n url korang, sama ke, tercicir ke, nama sabariah termasuk url tipah ke. And sape yang join tu jangan lupe tinggalkan url oke?! Selamat berjuang!! 




Bye!

24 July 2011

- Peserta Giveaway Zetty Selamat -

Assalamualaikum wbt.


Ape kabar sume? Sehat tak? ZS kureng sehat sebab emosi terganggu! Tapi itew sume bukan penghalang GA ini berjalan lancar! Muahahah!! Malam neh ZS nak tepek senarai peserta ✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011] 


-----------------------

Sehingga 23 Julai 2011 - 12.00 malam

  1. Fariza
  2. ✿ cikcimi
  3. abazilah
  4. Kongsi Gelak
  5. Cik Rose Cute
  6. Shera Haifa
  7. zuhanismohamed
  8. nanakimie
  9. ainie yusof
  10. Nurulchumel
  11. tiefazatie
  12. cik miefaa'
  13. *syunathegadis*
  14. Cik Bunny
  15. cik kema
  16. Cik Purple Pinkypuff
  17. Nida
  18. Fadzillah Kamarudin
  19. cekodok
  20. ctie anis
  21. "Aku"...Nurul Azreen
  22. umiliza989
  23. zaikulim
  24. L-mi Redzz
  25. sorfiena
  26. miszTERRA_SF
  27. syida syidah
  28. نور افيره



Ouh okeh! Suda 2ribu 80 orang! Hahaha! Alhamdulillah. Menggalakkan jugak neh. Auuww! Maluu tau mak. Mak teruja sangat!! Mana taknye, ramai yang join! Tenkiu beli de muchhhh!!!! Mak harap, ramai lagik yang join! Yihhaaaa!!!



-- sila open in a new tab untuk tumbesaran --


Ouh ye, lupe ZS nak bagitaw kalian sume, pemenang akan di cabot nyawa undi secara random.org? No! Secara sape paling banyak komen? No! Secara pilihanraya? No! Secara manual ye anak - anak. Barulah KLASIK!! Hahaha!




Okela, ZS mau blogwalking then tido! Pagi nanti mahu ke SENTUL! btw, thanks pada sume yang join kontes ZS. Sila cek nama n url, mana tau tertinggal, terpeleot link pergi ke web porno ke. Hahahah! Dadaaa!~


19 July 2011

- Order ? -


Assalamualaikum wbt.

Hye sume! Sehat tak? ZS sehat Alhamdulillah, cume bz banyak sket sekarang sebab kena menanggung hingga menunggang keje orang beranak selama 3 bulan dengan 3 bos yang berbeza! Oohemmgeee!!! ZS tasuke taw! Sume tergendala.


Sean Cimi.

Order beliau da berkurun kat dalam
kotak teww. Sori sayang. (arghh! seploh juta kali sayang, seap tak jugak!) . sebenarnya Cimi, kite tak puas hati dengan Monstah tuh! Tah kenapa tah. Rasa tak mengghairahkan. Bile yang membuatnye tuh tak dapat feel mengghairahkan, nanti si penerima mesti akan merasa perkara yang sama. Ouh takmo cenggiteww!~


Dalam sume order, monstah lah yang paling complicated bagi kite. Sebab perasaan ghairah tuh takde. Ala Cimi, sowi ea, Sowi sangat sangat! Nak wat cantek cantek untuk Cimi...

(Dalam hati Cimi berkata : "Seploh juta kali bagi alasan, seap tak jugak! Cancel kang padan muke!")

Mungkin itula perasaan Cimi dan adik beliau sekarang. Hahahaha!

Eh, termerepek plaks. Rasanya ZS akan meneruskan jugak idea nak wat GA neh. Ngahahah! So, tunggu!


11 June 2011

- GA Zetty Selamat -

Assalamualaikum wbt.
Saya rasa, macam mahu buat Give Away la.
Agaknye, ada orang nak join tak?
Kalau memberangsangkan, GA ni akan diteruskan!



23 May 2011

- Love Pillow A3 Size -

Salam semua.
Lagi entry lama.
Order dari Cik Salwa yang di rekemenkan oleh Cik Intan.

Request Love Pillow A3 Size khas untuk Incik Kesayangan beliau.
Kaler merah gitew.
Haruslah merah, barulah kasih sayyang sejati!
Achewahh!


 Salwa Azizul

 bee bee

 front 

back view of 

Salwa ♥ Azizul

Thanks Salwa order kat Zetty Selamat!


- Reddish Pouch -

Salam semua!
Kali neh nak tunjuk Reddish Pouch yang di order oleh Are-Gya!

 
Back View


Front View.
Sebenarnya terlupa nak letak riben kat tengah - tengah tuh.
I'm Sorry Sayang!

Thanks Are-Gya!

- Bunga Penanggah + Purse Mas Kahwin -

Salam Semua!
Ini lagi entry da berhabuk!
Da bertahun kawen, baru nak post kat kat sini.


Ini adalah duit. 
Nak watpe dengan duit neh?
Aha, Scroll down!



Ini bunga.
Nak watpe bunga neh?
Scroll down lagik!



Ini duit dan bunga.
Apekebendanya?
Scroll down lagik!



Aha!
Inilah dia!
Bunga Penanggah!
Ditempah oleh Are-Gya sempena Majlis Perkahwinan beliau pada taon lepas.
:P

* ini bukan pengantin, ini tuan tanah kedaong! *


Eh ada lagik!
Purse Mas Kahwin!



Ini isi kandungannya.
Gambar pre-wedding pengantin + poket isi gelang + kocek duit mas kahwin!



Nampak tak atas meja tuh?
Nampak tak nampak tak?



Pengantin terlalu teruja dengan kek beliau!



Baru la ni nak publish na.
Dasat sungguh na?

Thanks a lot Are-Gya!