✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

23 May 2011

- Love Pillow A3 Size -

Salam semua.
Lagi entry lama.
Order dari Cik Salwa yang di rekemenkan oleh Cik Intan.

Request Love Pillow A3 Size khas untuk Incik Kesayangan beliau.
Kaler merah gitew.
Haruslah merah, barulah kasih sayyang sejati!
Achewahh!


 Salwa Azizul

 bee bee

 front 

back view of 

Salwa ♥ Azizul

Thanks Salwa order kat Zetty Selamat!


- Reddish Pouch -

Salam semua!
Kali neh nak tunjuk Reddish Pouch yang di order oleh Are-Gya!

 
Back View


Front View.
Sebenarnya terlupa nak letak riben kat tengah - tengah tuh.
I'm Sorry Sayang!

Thanks Are-Gya!

- Bunga Penanggah + Purse Mas Kahwin -

Salam Semua!
Ini lagi entry da berhabuk!
Da bertahun kawen, baru nak post kat kat sini.


Ini adalah duit. 
Nak watpe dengan duit neh?
Aha, Scroll down!



Ini bunga.
Nak watpe bunga neh?
Scroll down lagik!



Ini duit dan bunga.
Apekebendanya?
Scroll down lagik!



Aha!
Inilah dia!
Bunga Penanggah!
Ditempah oleh Are-Gya sempena Majlis Perkahwinan beliau pada taon lepas.
:P

* ini bukan pengantin, ini tuan tanah kedaong! *


Eh ada lagik!
Purse Mas Kahwin!



Ini isi kandungannya.
Gambar pre-wedding pengantin + poket isi gelang + kocek duit mas kahwin!



Nampak tak atas meja tuh?
Nampak tak nampak tak?



Pengantin terlalu teruja dengan kek beliau!



Baru la ni nak publish na.
Dasat sungguh na?

Thanks a lot Are-Gya!

15 May 2011

- Hadiah Pemenang Give Away Are - Gya! -

Hye semua! Sorry lama gile tak hapdet! Anyway, TAHNIAH kepada pemenang GiveAway Are-Gya! Hadiah korang macam gambar yang telah di kidnap di blog are-gya! :P


TAHNIAH sekali lagi!

Hadiah pertama & kedua :
Bantal Love Size A4

Hadiah Ketiaga & Keempat :
Love Car Charm!