✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

15 December 2010

- ampon maaf dipinta -

Salam. Hye semua. Sori gile raksasa sebab lama amat teramat super duper bz gilos untuk hapdet blog neh dengan segalak order yang tak sempat nak haplod!

Kepada yang follow, komen, order, tengs sangat3! Tak terhingga! Sangat terharu gile kapak punye! Yang xsempat nak reply pom sori sangat3! Pasneh, saya akan tepek gambar order3 dari yang superb oke? Ekekeke.

notakaki :: Superb = Anda semua la. Takkan saya. Muahah!

15 August 2010

- Love Keychain -

Hye again!

Kemas kemas file, jupe sebelah love felt neh, ape lagik, kasik potong lagik sebelah, jadikkan dia keychain.
Nampak cumel la.
Guna novelty button& brads.
Simple & nice kan?

Marilah order!
Yang ni besar sket dari biasa, so, harga pon up sket la.
Huhuhuuu~

kacak sungguh hok?


- Purple Beary -


Jalan jalan kat gugel, nampak beary yang sangat cumel gile kibas punye!
Nak try buat guna felt.
Takdela menjadik sangat.
Tapi jadik jugak hape.
Hahahaa!

Purple Beary yang cumel!

Komen 1 : Cumil, tapi hidom mcm pork.
*pork kaw kate? cis!!*

Komen 2 : Xcumil, serabot.
*serabot? apekah?*

Tapi bagi aku, cumel hape!
Heh, xberseni langsung kau orang ini!!

- order Cornf|ower :: HP Charm Elephunk -



Salam & Hye!
Lama xhapdet blog!
Amat lah zb!

Cornf|ower bagi job untuk wat kan bday pezen utk besties beliau.
HP Charm Elephunk + HP Pouch.
Hanya sempat snap pix Elephunk je.
Phew, berpeloh ketiak nak wat elephunk mata beso neh.
Ngahaha!!

Conrnf|ower suke nampaknye dengan hasil yang diberikan!
Tq kakak!!
Muahhhxx!!

So, layan gambar k~


Elephunk baru di potong~


Elephunk da seap! Da gumuk! haha



05 August 2010

- cuppies day! -

hello!
lama sungguh xhapdet sebab bz yang amat amat sangat sangat sangat dan sangat!

>.<
Zetty Selamat da berjaya membuat percubaan pertama untuk cupcakes!
Semalam ialah = cuppies day!
Yihaaa!
Cumel kan?
Saje je buat untuk test market bagai.
Hikhikhikkk.

setelah di lukis, potong, susun, letak buttons.
*cumelkan buttons tuh semua?*

da seap pon cuppies yummy yummy!!
>.<

30 July 2010

- Price List -

100% handmade!
Berikut ialah harga yang ditetapkan :

***********************************

 Bunga Penanggah (brooch pin) :
RM 2.00 (tanpa duit kipas)

 Sepit Rambut (aligator clip) :
RM3.00

 Love Ornament :
RM 3.50

 Keychain + bell :
RM3.50
(max 5 huruf)

 HP Strap + bell :
RM 3.50
(max 5 huruf)

 Car Charm @ Big Love Felt (size : half A4) :
RM 5.00
( max 5 huruf )

 Love Pillow A4 Size :
RM 15.00
( max 12 huruf )

 Love Pillow A3 Size :
RM 22.00
( max 17 huruf )

 Purse with zip :
RM 5.00
( max 5 huruf )

 HP Pouch with zip @ velcro :
RM 6.00
( max 5 huruf )

 Pouch :
RM 10.00
( max 7 huruf )

* semua item di atas tertakluk kepada design basic sahaja. penambahan harga akan dikenakan jika ada perubahan design. design akan di deraf dahulu. setelah design dan harga telah dipersetujui, anda haruslah membayar dahulu. *

"BAYAR DAHULU, BARU JAHIT."

Terima kasih! ;)

29 July 2010

- Are-Gya's Engagement Door Gift -

Hey Hey Hey!!
Door Gift untuk Are-Gya.
Dibuat khas neh.
Sempena nak promote kemunculan blog kacak neh dan segala bagai felt yang di jahet dengan tawaduknya oleh Zetty Selamat!
Dan juga sebagai tanda kemaafan sebab tak pat datang majlis pertunangan beliau pada 31 Julai neh.
Sori darl!
Ada class~
T___T

My Baby Big Love Felt Is Ready To Go To KL!~
Seap di packing,,,
ouh, rase sayang mahu melepaskan dikau~

Tata My Big Love Felt~


Big Love Felt.
Big Love Felt diperbuat dari felt jenis lembut.
Buleh gantung kat mane mane korang suke.
Muahaha!

- 2nd trial : mini purse -

Hye!
Neh my 2nd trial.
Mini purse or pouch.
Kalau nak letak duit kertas, kena lipat dua duitnya.

Buat ni sebab nak amek hati kawan sebab bayar duit dia lambat!
Hahahaa!!
Sori ye Kak Nor!!
>.<

Warna : Biru

- 1st Trial : Love & Flower -

Hye!
Nak tunjuk felt craft bunga bunga & love love.
Bunga bunga centa giteww!
Nama pom 1st trial kan.
I neh bukannye reti sangat nak wat cantek cantek bagai.
Al-maklumla,
Budak cumel baru blaja.
Hak hak hak!!

ini adalah contoh budak cumel love felt hp strap.
hehee, kale mcm baju plaks.

28 July 2010

- Order Form -

Anda perlu membuat bayaran dalam tempoh 3hari.
Jika lebih dari 3hari, order anda akan automatik terbatal.
Sebarang pertanyaan, sila emel kepada kami di :
zettyselamat@gmail.com atau SMS kami di : 012 2454321
Apabila bayaran telah dibuat, anda perlulah emelkan bukti bayaran.

Contoh :-

1. Jika menggunakan online banking, sila print screen dan emelkan kepada kami gambar tersebut. Tunggu pengesahan dibuat dan kami akan balas emel anda. (Sila check spam box jika masih belum menerima maklumbalas)


2. Jika menggunakan transfer fund, sila scan atau ambil gambar resit tersebut dan emelkan kepada kami. Tunggu sehingga pengesahan dibuat dan kami akan balas emel anda.


Full Name:

Email Address:

Sila isi alamat dengan lengkap beserta NEGERI bagi memudahkan pihak kami menentukan harga pos. Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya parcel dikembalikan kepada pihak kami disebabkan alamat yang diberikan tidak lengkap.
Postage Address :

Tel. No :


List Order : [i.e : Keychain (Love) - 1pcs]
Love Pillow :
-size A4
-color = blue


Payment Method :

Maybank
Bank Rakyat

Postage Option :

Poslaju
C.O.D



Form provided by Freedback.