✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

15 August 2010

- Love Keychain -

Hye again!

Kemas kemas file, jupe sebelah love felt neh, ape lagik, kasik potong lagik sebelah, jadikkan dia keychain.
Nampak cumel la.
Guna novelty button& brads.
Simple & nice kan?

Marilah order!
Yang ni besar sket dari biasa, so, harga pon up sket la.
Huhuhuuu~

kacak sungguh hok?


- Purple Beary -


Jalan jalan kat gugel, nampak beary yang sangat cumel gile kibas punye!
Nak try buat guna felt.
Takdela menjadik sangat.
Tapi jadik jugak hape.
Hahahaa!

Purple Beary yang cumel!

Komen 1 : Cumil, tapi hidom mcm pork.
*pork kaw kate? cis!!*

Komen 2 : Xcumil, serabot.
*serabot? apekah?*

Tapi bagi aku, cumel hape!
Heh, xberseni langsung kau orang ini!!

- order Cornf|ower :: HP Charm Elephunk -



Salam & Hye!
Lama xhapdet blog!
Amat lah zb!

Cornf|ower bagi job untuk wat kan bday pezen utk besties beliau.
HP Charm Elephunk + HP Pouch.
Hanya sempat snap pix Elephunk je.
Phew, berpeloh ketiak nak wat elephunk mata beso neh.
Ngahaha!!

Conrnf|ower suke nampaknye dengan hasil yang diberikan!
Tq kakak!!
Muahhhxx!!

So, layan gambar k~


Elephunk baru di potong~


Elephunk da seap! Da gumuk! haha



05 August 2010

- cuppies day! -

hello!
lama sungguh xhapdet sebab bz yang amat amat sangat sangat sangat dan sangat!

>.<
Zetty Selamat da berjaya membuat percubaan pertama untuk cupcakes!
Semalam ialah = cuppies day!
Yihaaa!
Cumel kan?
Saje je buat untuk test market bagai.
Hikhikhikkk.

setelah di lukis, potong, susun, letak buttons.
*cumelkan buttons tuh semua?*

da seap pon cuppies yummy yummy!!
>.<