✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

15 August 2010

- Purple Beary -


Jalan jalan kat gugel, nampak beary yang sangat cumel gile kibas punye!
Nak try buat guna felt.
Takdela menjadik sangat.
Tapi jadik jugak hape.
Hahahaa!

Purple Beary yang cumel!

Komen 1 : Cumil, tapi hidom mcm pork.
*pork kaw kate? cis!!*

Komen 2 : Xcumil, serabot.
*serabot? apekah?*

Tapi bagi aku, cumel hape!
Heh, xberseni langsung kau orang ini!!

5 peminat tegar:

Are-Gya said... ;

benda ni wat ganti bunga penanggah tu lawa kan? hahahahhaha

AyuE SurihanyOt said... ;

xde jual bear yg mcm alvin dapat tu ke????=p

Zue Zoey said... ;

suke yg ini! suke yg ini! hehehehehe

Zetty Selamat said... ;

ayue ::


ade kalu awk mau.
mau kah?
;)

Zetty Selamat said... ;

zue ::

muahah! tengs zue!