✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

19 July 2011

- Order ? -


Assalamualaikum wbt.

Hye sume! Sehat tak? ZS sehat Alhamdulillah, cume bz banyak sket sekarang sebab kena menanggung hingga menunggang keje orang beranak selama 3 bulan dengan 3 bos yang berbeza! Oohemmgeee!!! ZS tasuke taw! Sume tergendala.


Sean Cimi.

Order beliau da berkurun kat dalam
kotak teww. Sori sayang. (arghh! seploh juta kali sayang, seap tak jugak!) . sebenarnya Cimi, kite tak puas hati dengan Monstah tuh! Tah kenapa tah. Rasa tak mengghairahkan. Bile yang membuatnye tuh tak dapat feel mengghairahkan, nanti si penerima mesti akan merasa perkara yang sama. Ouh takmo cenggiteww!~


Dalam sume order, monstah lah yang paling complicated bagi kite. Sebab perasaan ghairah tuh takde. Ala Cimi, sowi ea, Sowi sangat sangat! Nak wat cantek cantek untuk Cimi...

(Dalam hati Cimi berkata : "Seploh juta kali bagi alasan, seap tak jugak! Cancel kang padan muke!")

Mungkin itula perasaan Cimi dan adik beliau sekarang. Hahahaha!

Eh, termerepek plaks. Rasanya ZS akan meneruskan jugak idea nak wat GA neh. Ngahahah! So, tunggu!


4 peminat tegar:

✿ cikcimi said... ;

haha.adek kite kate siap nak tambah ag. habeslah xett.

Are-Gya said... ;

sye punya??

Zetty Selamat said... ;

cimi ::

ekekek! oke cimi. nanti kite meset. emel pon da dapat. :P

Zetty Selamat said... ;

azira ::

kamu punye takyah wat pon takpe.
kahkahkah!!!

lalalalalaaa~