✿ Followers ✿

✿ ATTENTION ✿

Pastikan item yang mahu di order di tempah awal sekurang kurangnya sebulan awal untuk mengelakkan kejadian xcumel berlaku.
Untuk tempahan urgent, saya akan cuba rundingkan samada jadual saya pack atau tidak yup.
Jangan lupa untuk mengisi Order Form!

Disebabkan masalah yang dihadapi, no.tel 0132939597 telah ditamatkan perkhidmatan. Untuk mengelakkan sebarang kesulitan, kamu kamu yang cumel buleh la SMS saya di 0122454321 atau emel. SMS je tau!


Happy Shopping! Thanks!

14 August 2011

- And The Winner Is | Giveaway Zetty Selamat -

Assalamualaikum wbt !


Firstly, ZS nak mintak maaf sangat sangat SANGAT sebab terlambat dari waktu sampai ade yang da komen bilak mau ngomong pemenangnye. Huhuhu ! Sorry sangat sangat SANGAT !! ZS hari neh di ajak oleh ibu ke luar daerah . ZS baru pulang ke rumah dan teros gosok baju keje ayah n teros on lappy n teros cabot undi tanpa mandi ! Hey ! Busok da neh taw ! Kambenk pom wangi !


Tapi takpe, disebabkan kelewatan ZS neh, ZS ketepikan mandi mandi tuh semua ! So, ZS da cabot undi. 

senarai nama u oll


Mood ZS baek sebab senin neh dapat bonus ! Ahaks ! So, ZS cabot LIMA UNDI. Kau nampak tak aku boldkan tuh, LIMA UNDI mengikut kaler kertas giteww ! 

LIMA INSAN TERPILIH


TETAPI ! Pemenang kedua sampe kelima tuh, ZS takkan bagi hadiah sama ye anak anak . ZS akan bagi purse coin untuk u ol ! Oke tak ? Tanak sudah ! Buwekk !

sesi menulis

Insan terpilih pertama ialah :-



Insan terpilih Kedua pula :-



Insan terpilih ketiga lah :-



Insan terpilih keempat pulak :-



Insan terpilih terakhir :-



** sila abaikan model tak mandi tuh! **


TAHNIAH oke kepada yang terpilih ! Kepada yang tak berjaya, saya mintak ampun banyak banyak. Jangan serik kalau saya wat GA lagik, jangan tak join. Thanks kepada yang bagi sapot . Thanks jugak sebab sudi menunggu. Thanks sangat sangat  kepada SEMUA !


Kepada INSAN TERPILIH 5 KETOL neh, jangan lupe emelkan nama penuh, alamat nak pos hadiah , no. telepon ke zettyselamat@gmail.com. Kau lambat, aku bagi jiran aku ! Muahaha!! ( sendiri lambat takpe, orang len lambat tabole oke! Wahkakaka!!  ** intonasi kejam ** )


9 peminat tegar:

✿ cikcimi said... ;

hoyeah hoyeah. kite menang ! :D

Zetty Selamat said... ;

✿ cikcimi :

cimi nak tunggu monster skali ke, nak dulu.
segan nak jumpe cimi sebenawnye.
:P

kite tunggu barang untuk monstah cimi.
senin bawu sampe.

acane?
segan neh.
lalalalaaa~

syida syidah said... ;

yeayyyyyyh ! :)

Zetty Selamat said... ;

syida syidah :

apo laie ! blanje mekdah sekarang !
hahahaah!! :P

"Aku"....Nurul Azren said... ;

alhamdulillah..
hepy gilerzz...
cik reen suda emailkan detail diri td...
cepat2 tgk email...

Email cik ree : reen_ichyliebe22@yahoo.com

macehh~~

zaikulim said... ;

Yeahhhhhhhhh menang dah email tau...

Are-Gya said... ;

wah..tahniah sumer .huhuhhu

✿ cikcimi said... ;

haha. bagi sekali jeeeee. bulan semilan lepas raye kite da balek melake. bole jumpa bile3 je. :D

*kite ag segan. :P

SyUhAdA said... ;

thniah kpd sume yg menang..~